Städfeber

Förra veckan fick vi översvämning i källaren. Som tur var en liten översvämning, några pölar bara, men tillräckligt för att prylar som låg på golvet skulle fara illa.

Trist med översvämning, men det förde i alla fall med sig att vi tagit ett rejält tag i att städa källaren. Och det behövdes verkligen. Martin har kämpat massor i snickarrum och matkällare och kånkat upp mängder av läskiga fuktskadade saker som vi inte alls vill behålla. Snart blir det kanske till och med trevligt att gå ner dit. Nåja, eller man kan åtminstone gå ner för källartrappan utan att blunda och med tanke på hur brant den är så är bara det en stor fördel.

Jag upptäckte att jag tappat minnet i år igen…. eller snarare att min Palm gjort det. Den tappar minnet om den får ligga oanvänd för länge. Och jag minns inte mycket om det inte står i Palmen. Dumt nog hade jag inte gjort någon backup de sista veckorna före semestern, så det var en del letande i mailen för att hitta brev där jag lovat göra olika saker. Nu hoppas jag att det mesta är återställt. Uppiggad av den framgången gjorde jag backup på jobbdatorn. Det behövdes verkligen!