Liseberg förstås

Inget besök på västkusten är väl fullständigt utan ett besök på Liseberg? Vi var lite oroliga att köerna skulle vara outhärdliga, eftersom hela staden kryllade av Gothia Cup-spelande fotbollslag. Vi såg till att vara på nöjesparken strax efter att den öppnat, och det visade sig vara ett smart drag. Visst var det köer, men inte värre än att det var överkomligt.

Framme på Liseberg

Martin och Alva inledde starkt med att åka Balder. Syns de där de sitter ungefär i mitten av tåget?

Balder

En stund senare blev det även Kanonen. Väldigt smart med mobil när det är långa köer – Martin skickade SMS när de hunnit fram i kön och då stod Åsa beredd med kameran. Här ser man Martin skrika i den tredje vagnen.

Kanonen

Åsa är en äkta åkmes och tyckte egentligen bara om Lisebergbanan. Och så varieten med Carl-Einar Häckner förstås!

Carl-Einar

(Bilden är beskuren för att inte vara oanständig. Detta är en familjedagbok!)