En tanke på “Fem veckor

 1. Hej !
  Nu är det bara 2 veckor kvar till lilla Mynta kommer hem till Er.
  Tiden går fort fram. Här är det full fart i valphagen. Mynta statar dagen med att börja skrika klockan 5 på morgonen. Då är hon uttråkad och hungrig. Efter maten är det bus som gäller med sina syskon som hon har under tukt och förmaning givetvis. Vatten skålen är rolig att tömma på vatten och hon vet hur man gör. Tassen på kanten sen trycker man allt vad man kan. Då har hon skaffat sig en liten pöl i valphagen att bada i. Morgon badet är avklarat lätt som en plätt. Mynta är duktig på att komma på nya bus och hennes syskon är inte sena att hänga på. Tidningarna som ligger på golvet kan vi alla hjälpas åt att riva i miljoner bitar. Ja det gör vi! Givetvis så går det åt en hel del tidningar ca 40 om dagen. I skrivande stund så ligger hon över sin bror Ludde och biter honom i nacken. Hon har bestämt att han ska ut från sängen och det är inget att diskutera. Ludde är dok inte av samma åsikt han kämpar imot allt vad det går. Nu är hon snart arg på riktigt hon låter som ja det går inte att beskriva i ord. Mynta har en röst som inte går av för ????????………….
  Det är svårt att förstå att 6 veckor har gått. Det känns som det var igår som de föddes. Det har hänt så mycket på kort tid. Det känns ändå skönt att veta att alla valparna har fått sina nya hem färdiga. Alla är så efterlängtade.
  Det kommer att bli tomt här hemma men så är livet. Tur att man har alla de andra hundarna. Men det kommer att gråtas en hel del ändå.
  Man kanske uppskattar att man får sova lite mer än denna tiden. Ler!!!
  Nu är det dax för kvälls rundan med mamma Grace och alla de andra hundarna här på Flaming Feet Kennel.
  Ha det så bra.
  Mynta och resten av gänget`s stolta uppfödare.

Kommentarer är stängda.