Rapport från Malta 2

Äventyren på Malta fortsätter och snart har Alva gått en hel vecka i skolan på engelska. På tisdagen var det bananbåt på förmiddagen, skola på eftermiddagen och sedan filmen What happens in Vegas på kvällen.

På onsdagen var hela EF-gänget på båtresa på kvällen. Fantastiska vyer och disco på båten till långt in på natten. Exakt var de åkte vet inte vi här hemma, men förmodligen var det någonstans runt Comino.

comino-channel-cebete
Malta, Comino Channel. Foto Cebete, Licensierad enligt Creative Commons / BY.

Torsdagsförmiddagen besökte de Mdina, Maltas gamla huvudstad. Och vi har hört rykten om ett MegaParty på kvällen. Det är sannerligen ingen vilokur att vara på språkresa!

mdina-eirik-newth
Beautiful Mdina. Foto Eirik Newth, Licensierad enligt Creative Commons / BY.