Datande i natten

Med vår nya lilla Asus Eee kan man till exempel ligga i hammocken och vara på MSN i augustikvällarna.

080803 0030

2 tankar på “Datande i natten

  1. Sådär nöjda är vi. Den är lite väl stundomsinnad när det gäller det trådlösa nätverket. Ibland funkar det kanon att ligga i hammocken, och ibland kopplar den ner så man blir vansinnig. Och den är inte snabb som en vessla, precis.

    Men annars är det mycket som är bra med den. Pytteliten och tyst. Tålig, eftersom den inte har någon rörlig hårddisk. De flesta program vi brukar använda fanns förinstallerade, och några har jag lyckats installera. Eftersom det är Linux finns det mycket programvara gratis. Och så finns det ett kul spel som heter Frozen Bubble 🙂

    Jag skulle vara olycklig om den vore min enda dator, men som en kompis i soffan gillar jag den skarpt. Och jag tror att en eller ett par datorer av den här sorten skulle vara kanon som reporterdatorer på en skola som jobbar journalistiskt. Nån gång när jag hinner ska jag skriva på Ugglebloggen om den ur det perspektivet.

Kommentarer är stängda.