Just a bit too much of her

Vi var på sheltieutställning i Bjuv hela familjen. Först var det Myntas tur. Hon knatade duktigt runt i ringen med Martin och lät sig snällt klämmas på av domaren. Ganska bra kritik fick hon, så vitt jag kan förstå. Bland annta well moulded head, good colour och well angulated. Myntas något överdrivna storlek kommenterade domaren så rart med raden just a bit too much of her.

080913 0056b

Sedan var det Timjans tur. Badad för första gången på jag-vet-inte-när tyckte vi förstås att hon var en skönhet. Men si det tyckte inte domaren. Henner omdöme startade relativt brutalt med Not a good type, och fortsatte sedan i samma stil. Det enda domaren gillade var svansen! Den är lagom lång. Men det gör ingenting alls. Vi tycker att Timjan är så fin så fin. Äkta skönhet kommer inifrån.

080913 0070

Flera av Myntas släktingar var också med på utställningen. Bröderna Alle och Ludde och mamma Grace känner vi sedan tidigare, men nu fick vi se pappa Lönnerbergas Harry Boy för första gången. Titta, visst är hon pappa upp i dagen…?

Myntas pappa - Lönnerbergas Harry Boy

3 tankar på “Just a bit too much of her

 1. Hej!
  Vad Ni var duktiga på utställningen Martin och Mynta.
  Vi är så stolta över Er. Mynta som annars inte kan stå stilla men gjorde det när det krävdes. Man trodde inte sina ögon. Det ÄR mycket Mynta, men vad då!! Mer Mynta att älska. Hon är så fin. Ett stort tack för att Ni kom och visade Mynta i Bjuv. Lite lik pappa är hon allt. Harry är en mycket stilig hane. Nu sitter jag och Grace i soffan och myser och laddar inför morgon dagen. Vi ska träna mer i morgen inför kursen på Torsdag. Grace tycker att det är super roligt. Nästa helg drar vi åter igen på utställning.
  Ha det så bra.
  Era uppfödare Madeleine och Pelle

 2. Jag ber dig, snälla. Lägg texten under bilderna istället för över dem. Hemskt enerverande och det ironiska i sammanhanget är det faktum att jag hittade länken på en ”lär dig använda internet-site”.

 3. Trist att du lider, men detta är vår privata blogg och jag tar mig glatt rätten att lägga bilderna precis var jag vill.

Kommentarer är stängda.