Vi måste hit igen

image

En sista kvällspromenad i Paris. Mest av misstag hamnade vi på Rue Moufftard igen och då fattade vi fullständigt varför Anna rekommenderat det. Tyvärr var vi fortfarande pizzamätta. Vi måste helt enkelt till Paris igen så vi kan äta där.

Istället promenerade vi upp till Notre Dame.

image

Kyrkan var öppen trots att klockan närmade sig tio. Inne var den nästan enbart upplyst av stearinljus. Mäktigt.

image

Vi avslutade kvällen med glass / sorbet snett emot vårt hotell. Mango, svart vinbär, hallon, passionsfrukt, choklad och kokos. Himmelsk! Vi måste helt enkelt tillbaka till Paris så vi kan äta den glassen igen.

En tanke på “Vi måste hit igen

  1. Vad läckert med stearinljusen i Notre Dame! Nästa gång vi åker till Frankrike, måste vi besöka Notre Dame, på natten 🙂

Kommentarer är stängda.