Pippi

Jag ville göra en glad tröja med en flock vimsiga fåglar på så jag ritade en fågel, gjorde små ändringar i den och skar ut massor som jag tryckte på en tröja. Den blev tyvärr lite väl lik en pyjamas.

 

För dig som vill trycka något eget med den här symbolen eller använda den på annat vis:

Ladda hem filen som png (för dig som kalkerar i Silhouette Studio)

Ladda hem filen som svg (för dig som har Silhouette studio Designer Edition eller högre)

Jag delar med mig av dessa bägge filer enligt Creative Commons/By. Det innebär att du får använda filerna både privat och kommersiellt men du måste på lämpligt vis tala om att jag gjort bilden. (Du behöver såklart inte berätta för varje människa du möter att det är min bild men om du exempelvis lägger ut tryck med bilden i en webbshop ska du skriva något i stil med Bild: Åsa Kronkvist.)

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande 4.0 Internationell Licens.