Penzance (bye bye Cornwall)

Om vi hade börjat resan i Penzance hade vi säkert tyckt att det var en charmig och trevligt livlig liten stad. Nu var vi så mätta på vidunderliga naturupplevelser att staden liksom inte riktigt gick in.

Även om reseledar-Åsa berättade entusiastisk om slottet på en ö utanför staden som man kan gå ut till vid lågvatten blev det bestående minnet av staden den indiska restaurangen där man som gäst uppmanades att ta med sig egen alkohol eftersom de inte hade utskänkningstillstånd.

Efter en sista natt i Penzance var vi helt redo att ge oss hemåt.

Det är drygt fem timmar med tåg från Penzance till London Paddington.

En synnerligen effektiv kväll i London där vi beskådade bland annat Westminster Abbey, parlamentet, London Eye och en massa röda bussar och telefonkiosker, en natt i minimala rum med massor av tågtrafik utanför fönstret, gubbajogg i Hyde Park och ett kort besök vid Buckingham Palace.

Sedan åkte vi hem.