Min fotostudio (19/180)

Bästa rummet i huset för naturligt ljus är verandan. Det är bara att släpa dit alla grejer. Jag tog mitt sybord, ramen jag har för att hänga upp min greenscreen och ett svart tyg från tygförrådet.

Nu drömmer jag lite om att köpa fotobelysning och bygga upp en mer permanent studio någonstans.

5 tankar på “Min fotostudio (19/180)

  1. bra lösning. eget litet studio vore verkligen lyxigt att ha. tips på belysning: godox blixt med uppladdningsbar batteri. de är relativt billiga och bra. med en trigger X1 (också godox) blir det inte så fasligt dyrt.

    själv funderar på hur man löser problematiken med upphäng av bakgrund för produktfoto utan att köpa dyra bommar och stativ. lutar mig just nu mot att köpa ikeas skådis som går att fästa vid bordskant.

Kommentarer är stängda.