Siffror (93/180)

Spelet Rummikub går ut på att lägga ut sifferserier samt bygga vidare på de serier motspelarna lagt ut. Det är väldigt mycket roligare än det låter. Ibland kan det vara lite jobbigt dock, när man fått siffror som inte går att lägga ut. Den känslan ville jag illustrera.

Eftersom jag tränat mycket på att fotografera vattenplask på sistone trodde jag det ”bara” skulle vara att kasta brickorna och trycka av i rätt ögonblick. Jag är inte så snabb som jag tror…. Det blev flera hundra misslyckade bilder för att hitta en där mina kastade brickor var där jag ville ha dem.

Här fick jag användning av de nya grejer jag köpte från Kamda härom veckan – en reflexskärm och världens gulligaste lilla minisoftbox till blixten. Nu drömmer jag om ännu en blixt för att kunna belysa bakgrunden ännu bättre. Så typiskt att jag alltid kommer på att jag vill ha nya prylar och vilken tur att jag fyller år snart 🙂

3 tankar på “Siffror (93/180)

Kommentarer är stängda.