Latmansmat (128/180)

ƒ/14 – 1/160 – 85 mm – ISO 800

En bra grej med midsommar är att maten är så enkel. Några jordgubbar från torget, en burk sill, lite potatis och gräddfil. Så mycket mer behövs inte.

Jag fick för mig att jag ville ha en bild där jordgubbarna speglades i en vattendroppe. Det var knivigare än jag trott att få till. Droppen speglade typ allt annat, utom jordgubbarna. Till slut fick jag några gubbar i droppen genom att bygga upp en liten mur av dem.

Mera latmansmat. Saltö är min favoritsnaps.

Till gubbarna hallonlakritsglass. Mums!

4 tankar på “Latmansmat (128/180)

  1. Påminner mig hur kul det var att experimentera. Gör det för sällan numera om man inte räknar med inställningsexperiment med kameran 😉
    Du har en jättetrevlig blogg! Med finfina bilder!

Kommentarer är stängda.