På väg upp (16/180)

Jag har länge beundrat sådana där fotografier med miniatyrfigurer som gör olika saker med vardagsföremål. Häromkvällen gjorde jag slag i saken och beställde några. När jag öppnade paketet blev jag ganska snopen. Mina miniatyrfigurer är pytte-ytte-mikro-mini-små. De kan liksom inte göra något alls med någon reda. Den här lille vandraren är på väg upp mot spetsen på en penna. Vad han ska göra där har jag ingen aning om – det finns ingen story.

Det här kanske är hans mormor. Hon vill också upp till pennspetsen av någon outgrundlig anledning.

Jag får nog läsa på lite mer om storlekarna och beställa lite mer användbara figurer.

3 tankar på “På väg upp (16/180)

  1. Jag såg någon sida där man kunde beställa men minnet … borta om jag kommer på så ska jag ge länken. Det var massor av olika figurer.

Kommentarer är stängda.