Frufridagen (22/180)

Frufridagen original var den 24 januari 1954. Just den 24 januari i år var jag allt annat än fri. Dagen gick i ett med jobb, matlagning och Friskis. Inte förrän på fredagen hade jag möjlighet att följa med mina nya Pyttisar ut på en liten fotoexpedition.

De nya Pyttisarna är modelljärnvägsfigurer i storlek H0. De är ca 2 cm höga och mycket enklare att hantera än mina gamla mini-pyttisar i storlek N. För att få dem att stå på en sten använde jag en rejäl klick häftmassa. Sedan la jag mig på mage och tryckte nästan hakan i leran för att hitta ett perspektiv där häftmassan syntes så lite som möjligt.

5 tankar på “Frufridagen (22/180)

  1. Oj jag visste inte vad detta betydde förens nu…tack för infon. Blir till att kolla i kameran om jag fotade då för jag minns inte vad jag gjorde. Förmodligen jobbade jag med 🙂

  2. Riktigt fyndigt och trevlig bild. Jag har som övriga inte riktigt uppmärksammat temat och tänkt på vad som skulle kunna hittas på. Grattis till dig!

Kommentarer är stängda.