På ny plats (148/180)

Jag har bytt tåg i Karlskrona massor av gånger. Det är oftast ganska gott om tid mellan att tåget från Kristianstad kommer in och att tåget mot Emmaboda ska avgå. För en gångs skull bestämde jag mig för att gå och titta efter vad som fanns bakom järnvägsstationen och hittade en fantastisk utsikt.

3 tankar på “På ny plats (148/180)

  1. Ibland ser jag bilder från platser jag ofta besökt eller bara åkt igenom och tänker, nästa gång. Vad bra att du tog dig tid och fick se mer av järnvägsstationen, även om det också kan vara nog intressanta.

  2. Det bör väl vara Ekholmen med Saltö i bakgrunden. Såg du de nya husen på Kilströms kaj också, ritade av Gert Wingårdh? De ligger mitt emot Ekholmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *