Nästan borta (5/183)

Jag såg den här superroliga effekten strax efter att jag blev klar med förra årets fotoutmaning och har längtat efter 1 januari för att kunna använda den i ett tema: How to Easily Make a Dripping Photo Effect in Photoshop.

Jag tog en hel serie selfiesar på verandan eftersom jag inte riktigt vissste vilka kläder som skulle funka för effekten. Denna fick ha en annan effekt. Nu har jag årets julkort fixat! 🙂

9 tankar på “Nästan borta (5/183)

    1. Hej Vivan jag har varit inne hos dig men mina kommentarer funkar inte. Det står att jag måste logga in för att kommentera hos dig? Har inte du en WP blogg? Är det någon annan med det problemet?

      1. Jag har också haft en hel del problem med att kommentera på WordPressbloggar (trots att jag själv har WordPress). Hos Vivian har det dock funkat för mig att kommentera. Jag tror det hänger samman med att WordPressbloggar dels kan ligga på WordPress.com och dels vara egna installationer. Det som har funkat för mig de senaste månaderna är att se till så att jag är helt utloggad från WordPress när jag ska kommentera. Då får jag en ”brevsymbol” som jag kan klicka på och då kan jag kommentera bara genom att skriva namn och e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *