Balanskonst (17/183)

Min variant av den klassiska ägget-på-gafflar. Det krävdes en liten vända in i Photoshop för att klona bort den dubbelhäftande tejpen jag fäst pyttisen med.

Det är verkligen ruskigt svårt att få pyttisar att stå upp. Jag har provat häftmassa och dubbelhäftande tejp. Bägge funkar, men de syns ju på bilden. Finns det någon som har tips om ett mer osynligt sätt att fästa minimala pyttisar?

Varje januari när det är så mörkt tänker jag att jag måste träna mera på belysning. Nu har jag lånat en ledpanel på jobbet för att testa med.

6 tankar på “Balanskonst (17/183)

  1. Snyggt och kreativt, har sett en liknande bild och tänkte samma tema men ska tänka om =) Jag har också lekt lite med ljuset men blir irriterad när jag inte får det att fungera som jag vill. Tålamod, tålamod verkar du i alla fall ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *