Hopp och agility i Eslöv

För en gångs skull var hela familjen med på en agilitytävling. Alva och Martin sprang två lopp var, Timjan sprang fyra lopp och Åsa fotograferade.

Allra första loppet var ett agilitylopp för Alva och Timjan. De startade bra, men tyvärr diskade de sig på slalomen. I deras andra lopp gick det desto bättre – där blev det fjärdeplacering, rosett och pinne. Därmed är Timjan uppflyttad till klass två i hopp. Grattis!!

Alva och Timjan i agilityloppet

Martins agilitylopp gick också väldigt bra i början. Strax innan slutet kom dock Timjan på att hon ville springa ut och hälsa på någon utanför banan. Det var ingen bra ide, för då förlorade de massor av tid. Som avslutning sprang de ett fantastiskt bra hopplopp. Eftersom Alva redan flyttat upp Timjan i klass två var det utom tävlan, men vi jublade förstås i alla fall.

Martin och Timjan i hopplopp