2 tankar på “Åsa Gammal

 1. Hej Åsa!

  Har stulit mig några timmar framför datorn då jag bara tänkte göra sånt som är kul.
  Så nu läser jag dina mail igen och kollar lite tips från dig. Och då hittade jag ju den här bloggen som jag visst hade missat.

  Jag tycker den är så mysig just för att den är PERSONLIG. Jag läser och njuter och tänker ”vad kul de verkar ha tillsammans”. Jag bugar och bockar inför Alvas fotokunskaper. Min dotter Matilda tittade när jag visade bilderna från djurparkslägret och hon blev eld och lågor. Hur kommer man på ett sådant, undrar hon. (Hon är 12 år).

  MVH
  Maria

 2. Ja, den här bloggen är just personlig, så den brukar jag aldrig göra ”reklam” för utan bara tipsa kompisar och släktingar om. Att jag skickade länken till dig betyder alltså: välkommen hit!

  Mina IT-tips kommer även i fortsättningen att finnas på http://uggleblogg.blogspot.com/ (eller kanske möjligen i framtiden på en annan adress, men i så fall kommer det att stå tydligt på ugglebloggen).

  Djurparkslägret Alva var på arrangeras av Ystad Djurpark. Det finns kanske fler djurparker som har liknande koncept. http://www.ystaddjurpark.se/Djplaeger.htm

Kommentarer är stängda.