Polen!!

Hejsan!

Nu har jag fixat lite med några av dom bilderna som pappa och jag fotade.

Här är bara lite olika skojbilder som vi fotade

polen1liten

Mamma och pappa drack öl HELA tiden!!

polen2liten

Det fanns faktiskt för en gångs skull minst bilder på mig, men det var kanske för att jag fotade allra mest av alla… Men pappa hade tagit en bild på mig när jag äter en gigantisk glass. Mamma och pappa åt också varsin

polen3liten

Vi åkte båt väldigt mycket. Och vårt hotel i Polen låg jättenära havet, så lite havsbilder blev det 😀

polen4liten

På ett ställe fanns det MASSOR med svanar och några andra fåglar också. Jag tyckte att en av svanarna sov väldigt gulligt!!

polen5liten

Nästan alla bilderna var alltså för en gång skull fotade av Alva, men några har Martin tagit. Snart kommer det fler häftiga bilder, för vi har precis fått Adobe Photoshop CS3. Men både jag och mamma håller på att lära oss det, och jag är vill inte lägga ut något innan jag kan lite bättre. Så det kommer inte några fler bilder förrän det regnar lite mer!

/Alva

4 tankar på “Polen!!

 1. Ni har tagit massor av fina bilder och framför allt är du helt suverän på att göra montage av dem. Men en rättelse måste jag ändå göra – vi drack inte öl hela tiden!!!
  🙁
  Jag ska nog lägga ut några av mina bilder också, men kanske inte idag.

 2. Hej 🙂

  Är så glad att jag hittat in här. Jag har berömt Alvas kunskaper innan – och gör det igen. Otroligt fina bilder du har tagit. Hur i all världen gör man så fina collage? Är det svårt? Det skulle jag verkligen vilja lära mig.

  Ser att mamma försöker rätta det där med öldrickandet *fnissar*.
  Är det inte så att barn alltid talar sanning?

  //Maria

 3. Du är ju suverän på fotomontering! Helfina bilder också.
  Det är väl klart att dom drack öl hela tiden. Förr i tiden sa dom alltid att dom fick dricka en öl för varje kyrka dom besökte. Hur många kyrkor besökte ni den här gången????
  Kram Märit

Kommentarer är stängda.