En alldeles ny dagbok!

Nu äntligen är vår alldeles nya dagbok online! Vi är faktiskt inne på tionde året av dagboksskrivande på webben. Det är ganska otroligt.

Så här glad är jag över den nya dagboken:

glad

Den nya dagboken är en blogg från WordPress som vi installerat på egen hotellplats. Det för med sig några väldigt bra nyheter:

  • Nu är det lätt för alla i familjen att vara med och skriva i dagboken. Vi har BlogDesk på alla datorer, så det är lätt som en liten plätt att skriva nya inlägg.
  • Vänner och släktingar kan göra oss glada genom att skriva kommentarer. Det är bara att klicka på kommentarlänken längst ner i varje inlägg.
  • Dagboken ligger numera i ett hotellrum som vi hyr på webbhotellet One. Det är ett rymligt rum med en hel gigabytes plats. Så vi kan skriva precis hur mycket vi vill. Kanske kommer det ljud och filmer också med tiden. Vi får se…
  • Om vi har lust kan vi skapa kategorier för att det ska bli lättare att hitta inlägg som hör ihop. Vi får se…
  • Det är lätt och roligt att byta mall på dagboken. Så Alva och Åsa kan hitta på nya designer när de har lust. Vi får se…

De gamla dagböckerna kommer att kommer att bli tillgängliga här på något vis, men just nu finns de på sina arkivadresser:

Dagbok 1998-2002

Dagbok 2003-2006

2 tankar på “En alldeles ny dagbok!

Kommentarer är stängda.