Mikrostund i trädgården

Idag har vi jobbat massor på våra jobb, så då blev det inte mycket tid att vara i trädgården. Vi gick i alla fall på en liten gemensam kvällspromenad och lekte kurragömma med Timjan. Hon hittade oss alla tre. Men Alva hade gömt sig så listigt att det faktiskt tog en bra stund innan hon blev hittad. Den hunden är bättre på att hoppa än att nosa.

Nu kan jag nog inte komma på fler rubriker på det här temat.

3 tankar på “Mikrostund i trädgården

  1. Hejsan alla ni i Skåne!
    Kan jag också skriva i dagboken, eller är detta ”Floravägsdagboken” bara? Det händer nämligen grejer i Växjö i bland.. =o)

  2. Skoj att lära känna nya sidor hos dig! Agility och sånt. Och nu vet jag när du fyller och att det inte är jämnt. Ha, det var inte så svårt. Är borta just den dan, men det är ju bra att man kan tidsinställa blogginlägg…

  3. Hej Tobba! Detta är Skånedagboken. Men det vore absolut toppen med en småländsk dagbok också!!! Jag ska skicka ett mail till er och tala om hur ni skaffar en. Och givetvis vill vi ha MASSOR av kommetarer från Småland på alla alla inlägg!

    Hej IT-mamman! Jo du, jag har fler sidor än den seriöst arbetsinriktade som jag ger utryck för på http://uggleblogg.blogspot.com/ (hi hi!! seriös? den? 😉 ) Ja, jag tänkte väl att du skulle fixa födelsedagen, du som klarat PIM-filmen där Jerry söker en röd tråd.

Kommentarer är stängda.