Matrostund i trädgården

OK, nu ljuger jag bara för att jag är så förtjust i denna serien med rubriker. I själva verket åt vi inne idag, så det var matro i matrummet – inte i trädgården. Men sedan satt vi i trädgården och hade det härligt även om koltrastar och andra gaphalsar gav hals för fullt.

Timjan var lite extra prillig, för Eilonwy hade gömt en död kanin i stora perennrabatten. Hon kom bärandes på den ena tassen efter den andra. Sedan satt Vixie och Eilonwy på respektive under studsmattan och hotade varandra till livet. Som tur var är det bara tomma hot och positionering. Det är roligt att ha många djur.

Jag såg just att Billie the vision and the dancers ska ha en spelning till i Kristianstad snart. Åttonde juli spelar de på Stora Torg. Då ska vi vara där!!

Och redan på torsdag kommer Måns Zelmerlöw till Tivoliparken. 🙂 Honom såg vi i Grease!