Tjejdag på nationaldag

Åsa och Alva hade en härlig tjejdag som inleddes med ett besök i Immeln. Efter fika med värdparet lånade vi en kanadensare och paddlade ut en bit. Vi gick i land på en härlig brant klippa och satt och tittade på vattnet en stund. Det enda bekymret var att det kom en massa myror som hävdade att det var deras klippa. Sedan blev det lunch och glass på campingen innan vi for hem igen.

Alva fikar på campingen

På kvällen gick vi på en gala för Världens barn som några unga tjejer ordnat i konserthuset. Det var roligt. Många olika uppträdanden av ganska varierad kvalitet. Alva köpte lotter och vann minsann!

En tanke på “Tjejdag på nationaldag

  1. Nu blir jag glad! Du umgicks med dottern istället för att göra en fluffig Excelfilm! Bravo! Fast jag undrar fortfarande hur ”fluffig” en sån film kan vara. Har förresten spelat in sonen idag för att använda materialet till PIM-4:an. Det går sakta framåt…

Kommentarer är stängda.