Cyklar, pool och värme

Ja, vi gjorde det verkligen. Vi avslutade söndagsfrukosten med mousserande vin. Uppriktigt sagt var det inte så väldigt gott, men känslan av lyx gick inte att ta miste på.

På förmiddagen cyklade vi längre än någonsin tidigare och kom till en kyrka på en hög kulle med finfin utsikt över Sitges. Fototajm!

Sitges

Hemma igen plaskade vi runt i poolen någon timme innan vi åt lunch på en av hotellets restauranger. De hade en kul pastameny med foto på sådär 30 olika sorters pasta och en lista på såser att kombinera dem med. Visserligen fanns inte alla sorterna i verkligheten, men vi fick i alla fall god mat.

Poolen

Cykling och bad tar på krafterna så efter ytterligare ett dopp gick vi upp till rummet för att ta det lugnt några timmar. Martin och Alva ville spela fotbollsspel, men det var sönder. Även hissarna gick knackigt ett tag. Det gör inget, vi ska i vilket fall som helst åka härifrån imorgon.

Martin gjorde en expedition för att hitta en supermarket men hittade ingen tyvärr. Med ett par minuter till godo köpte vi god kvällsmat i hotellets lilla affär och den njöt vi sedan av på vår fantastiska balkong.

Strandpromenaden - utsikt från vår balkong

Åsa blev lite tramsig av vinet, och det var otur för det ledde till att vi kom så sent ut på kvällspromenad att serveringen vi spanat in på stranden redan hade stängt. Hotellet var öppet och serverade oss god capuccino.