Final AgIF Folksam cup

CUP2009 1162

Foto Jonas Erlandsson, AgIF

Timjan och Ronja från klubben hade kvalificerat sig till final i Norrköping. Det har varit fyra deltävlingar runt om i landet där de tio främsta i respektive storleksklass gick vidare. Först hade vi inte tänkt åka dit men så tyckte vi det var en kul grej. Finalen gick i Stadium Arena och det var festligt med ekipage från hela landet, hög stämning, välarrangerad tävling, publik på läktare, duktiga speakers och underhållning i pauserna. Underlaget var rätt halt och ställde till det för en del av hundarna. Timjan var än mer försiktig än vanligt. I agilityloppet bestämde sig Timjan för säcken istället för vippen, smet bakom ryggen på mig så där kom första disken. I hopploppet tappade jag också henne bakom mig och det blev ett däck istället för det hopphinder som var meningen. Jag snurrade till det lite men skärpte mig så att vi fick till en fin avslutning av loppet. Hade planerat att skicka henne framför mig och göra tre bakombyten i rad (blev uppmanad av Sara på kurs dagen innan att jobba mer med bakombyten) och det fungerade mycket bra. Så många mil för två diskade lopp kan ju kännas snopet men trots allt en rolig erfarenhet.

En tanke på “Final AgIF Folksam cup

Kommentarer är stängda.