Lång resa mot härligt mål

image

Vi startade vår resa strax efter midnatt, och den var ömsom mysig och ömsom skitjobbig men Burger King på Kastrup serverar fatöl även klockan halv fyra på morgonen och sedan kan man alltid hålla sig vaken med egobilder på flygplatstoaletten…

image

Efter nästan tretton timmar på resande fot var vi framme och kunde konstatera att Rhodos är väl värt att kämpa för.

image

Hotellet är ytterst märkligt. Det är en gigantisk huvudbyggnad, minst 20 våningar hög, med hotelltypiska glänsande lyxigt vräkiga ytor. Bakom denna koloss finns dock en stor grön park med rosa och vita trevåningshus. I huset på bilden bor vi.

Till Alvas stora glädje finns det ett fint poolområde med vattenfall och palmer.

image

Det allra mest bisarra är att denna gigantiska anläggning är nästan folktom… Vi är ju här lite före säsong, och ibland är det så folktomt att det är spöklikt. Vi fantiserar lite om att de få gäster vi ser kanske i själva verket är spöken…