Historia (36/180)

Jag har börjat experimentera så smått med speedlightblixt. Detta är alltså en av de allra första blixtbilderna.

Än så länge har jag egentligen ingen aning om vad jag sysslar med. Mest experimenterar jag mig fram. Till helgen planerar jag att bli lite mer seriös och läsa på om hur det funkar.

Det här äpplet är en del av min historia. Resten av rekvisitan skaffade jag till ett annat tema. Det tänker jag återkomma till när jag kan fotografera i dagsljus.

2 tankar på “Historia (36/180)

  1. Träning ger färdighet. Roligt att du prövar på nya saker inom fotografi. Det är ju det som fotoutmaningen är till för 😉
    Lycka till!

  2. Kul att lära sig något nytt och du kommer säkert få till jättefina bilder och som Alina skriver, träning ger färdighet! Denna är jättefin men det blir lite förvirrande med ett glasäpple ihop med grönsakerna. Jag förstår det som att det inte finns någon tanke bakom just det utan mer, ta vad man har, men ett tips är att tänka på sånt! Denna bild hade blivit tokbra om bara glasäpplet funnits på bilden! Bilden är alltså fin som den är men den har så mycket potential att bli bättre genom att tänka på vad som är med i bilden!

Kommentarer är stängda.