Lika men olika (51/180)

Vårens tredje par i Drops Fabel. Nu är det garnet slut.

De här vantarna är perfekta nu i mars/april när det är kyligt men sällan minusgrader. Här blev jag nöjd med min komposition av vantar, växter som kan kopplas till samma årstid och varm choklad. Jag kämpade för att få till en kopp choklad med skum på toppen men fick slutligen ge mig på den fronten.

Garn: Drops Fabel, Print 159 chili

Mönster: Funfair Mittens

2 tankar på “Lika men olika (51/180)

  1. fina vantar, gillar att de ligger diagonalt i bilden och att blommar ligger åt andra hållet. gällande skummet så är väl nästan all matfotografi är ren fusk. om du ville ha en skum i koppen då borde du hälla i typ klister eller nåt liknande och istället för varmchoklad så ska man egentligen använda nåt äckligt typ motorolja men som ger samma färgnyans 🙂

Kommentarer är stängda.