Bakom kulisserna (85/180)

Temat Bakom kulisserna passar mig som hand i handske. Jag tar ofta en bild av hur jag ställt upp scenen när jag experimenterar för att minnas hur jag gjorde och har en tagg för att enkelt kunna hitta de bilderna. Så här såg det ut när denna bilden togs:

Vattenmelonsklyftan sitter på ett grillspett fäst i en smart hållare som jag hittade på Clas Ohlsson. Den vita skivan har dubbel användning – dels stöttar den grillspettet dels ska den reflektera blixtljuset lite. Blixten står mittemot och är avskärmad med en kartongbit för att enbart belysa vattenmelonen.

Sedan sprutade jag vatten på melonbiten samtidigt som jag tryckte av med seriebildtagning.

Här har jag roterat bilden ett halvt varv i Lightroom för att jag tyckte det såg så kul ut om vattnet liksom sprutade ut från melonen.

2 tankar på “Bakom kulisserna (85/180)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *