Vår (63/180)

Vi har ett stort hav av vårstjärnor och scilla i trädgården. Varje år ligger jag på mage mitt i havet och fotograferar dem. De är helt oemotståndliga.

De senaste åren har det även dykt upp en mystisk rad med minipåskliljor. Ingen av oss har något minne av att vi planterat dem.

5 tankar på “Vår (63/180)

  1. Skön vårkänsla.
    Först nu hittade jag hit till din 365foto-sida. Du har en annan sida som länkas till din profil därför har jag missat att besöka dig. Tills nu – man får gå till utmaningssidan för att hitta din länk.

    1. Tack för att du påpekade det, Birgitta! Jag har nog ungefär ett dussin gamla skruttiga wordpressbloggar och skäms en smula över att jag är så dålig på att städa efter mig på internet. Nu tror jag att jag har lyckats koppla rätt i min profil. För säkerhets skull la jag en vägvisare på den bloggen där jag ser att en del råkat hamna.

Kommentarer är stängda.