Fotoutmaningen 2021

Återbruk (65/180)

Jag har äntligen fått ordning på utskriftsinställningarna i Lightroom. Varför då inte återanvända några tidigare bilder genom att skriva ut dem och fotografera dem?

4 Kommentarer

 1. Jag SKA lära mig Lightroom!
  Tycker det ha varit ett motstånd för det här med att importera bilder. Känner inte att jag har kontroll över dem och filerna 😉

  • Jag var länge ganska avvaktande till Lightroom men nu älskar jag det och använder det mycket. Alla nya foton importerar jag direkt från kameran till Lightroom (och där har jag ställt in var på hårddisken de ska hamna). Sedan kan jag snabbt bläddra igenom fotona och gradera dem efter hur nöjd jag är.

   Moderskeppet har ett par väldigt bra gratiskurser om Lightroom på https://moderskeppet.se/kunskap/samling/gratis/

   Om du är medlem finns det ytterligare fler kurser.

 2. Smart och kreativ tolkning 🙂

 3. Det är ju det bästa att se sina verk i fysisk form! Bra tolkning och väl arrangerat

Lämna ett svar