Fallfärdig (66/180)

Balanskonster på hög nivå? Eller?

Nej, så här funkar det – en glasskiva från kylskåpet på några lådor och fotograferat rakt uppifrån. Hela härligheten behövde upp en bit för att ljuset från fönstret skulle ge rätt skuggor. Jag stod på en stol och ställde in kameran. Sedan gick jag ned och stoppade dit min hand och tryckte av med fjärravtryckaren. Simsalabim!

Idén kommer från e-boken The Creative Photography Cookbook. Boken är toppenrolig. Den dagliga reklamen jag får sedan jag köpte den är inte lika kul.

Det krävdes en vända inom Photoshop för att klona bort några speglingar i glaset vid min hand, och så en del beskärning såklart. Annars är detta precis så som bilden blev.

11 tankar på “Fallfärdig (66/180)

  1. Otroligt snyggt och kreativt !! Jättetrevligt att du berättar hur du arrangerar och gör med dina kreativa foton. Jag lär mig hela tiden 🙂
    Sånt borde förekomma oftare i Fotoutmaningen 🙂

  2. Roligt och väl genomfört. Här hade vi tänkt lika 😉
    För renare effekt borde alla lösa trådar klonats bort

Kommentarer är stängda.