På en sten (68/180)

Till temat ”På en sten” började jag fundera över kontraster. Hårt – mjukt kom jag inte på något bra sätt att illustrera. När jag funderade över hårt – ömtåligt trillade däremot poletten snart ner.

Tidigare när jag tagit ögonblicksbilder av plask, droppar och annat har jag kunnat ta upp emot hundra versioner för att hitta en jag gillade. Här var ju själva idén att ägget skulle gå sönder när jag släppte det på stenen. Därför blev det bara ett enda försök.

Jag släppte ägget samtidigt som jag höll knappen inne för seriebildtagning och efteråt valde jag ut den bild jag gillade bäst. Det blev den här där ägget precis är på väg att glida ner längs stenens kant.

Efteråt blev det en del att städa 🙂

2 tankar på “På en sten (68/180)

  1. Du ska verkligen ha en eloge för hur du berättar hur du gör dina teman ! Det är så här man lär sig och får idéer 🙂
    Du är så jätteduktig och kreativ.

    1. Tack! Vad roligt att jag kan inspirera. Jag hämtar själv väldigt mycket inspiration genom att titta på bilder online och försöka göra liknande eller hitta min egen twist.
      Något som inspirerar mig just nu är Instagramkontot jordi.koalitic. Väldigt spännande foton och filmer! För nästan vartenda inlägg finns också en liten ”bakom kulisserna” som visar hur effekten har åstadkommits.

Kommentarer är stängda.