Oförsiktigt (154/180)

Lite akrobatövningar på altanen. Oförsiktigt nog gjorde jag dem precis bredvid trappan. Det behövdes för att få rätt utsnitt.

Det här projektet projektet bygger på två bilder, en med mig och pallen och en med enbart altanen och trädgården. För att få samma ljus och utsnitt körde jag med helmanuella inställningar i kameran och stativ så klart. Gömd i handen har jag en fjärrutlösare och jag var mycket noga med att inte röra vid kameran innan bägge bilderna var tagna. Sedan var det enkelt att lägga ihop bilderna i Photoshop och måla bort pallen med en lagermask.

3 tankar på “Oförsiktigt (154/180)

  1. Hi, hi kul att fotoshoppa lite, tänkte först att du använt GreenScreen teknik. Såg förresten i ett instagramflöde att någon fotoshoppat in Queen Elisabeth i EMfotbollens ”VAR-rum när England spelade 😉⚽️ Skrattade högt när jag såg bilden 😂

Kommentarer är stängda.