Eget tema: Leende (174/180)

ƒ/11 – 1/100 – 85 mm – ISO 800

Jag har jagat sländor med kameran ett tag. För det allra mesta är de alldeles för snabba för mig! En kväll kom en och satte sig på höstanemonerna i vår trädgård. Där satt den helt stilla hur länge som helst och lät sig snällt fotograferas. Visst ser det ut som om den ler mot mig?

Beskuren bild på leendet 🙂 Jag log förmodligen ungefär lika mycket i lyckan över denna ljuvliga fotomodell.

Snygg bokeh blev det också. Så väl hade den placerat sig 🙂

9 tankar på “Eget tema: Leende (174/180)

  1. Vilken ljuvlig och söt fotomodell !! Jag blir verkligen varm i hjärtat när jag tittar på den ! Visst sitter den och ler till dig 🙂 Så fint foto du fick på den ! TOPPEN !

  2. Ja, de är inte lätta att fånga alltid, men det är värt jobbet när man får ett sånt leende 🙂

Kommentarer är stängda.