Eget tema: Nytt tema (6/180)

För att fira in den nya omgången av Fotoutmaningen bestämde jag mig för att byta tema på bloggen. Efter en del testande valde jag Bam Free från ThemezHut. Jag blev väldigt nöjd med alla inställningsmöjligheter. Mina tidigare inlägg såg ut precis som jag ville och allt tycktes vara frid och fröjd.

När jag gjorde ett nytt inlägg kom däremot en liten kalldusch – den uppladdade bilden blev beskuren på ett sätt jag inte haft för avsikt. Jag trivs med 3:2 när det gäller fotografier.

Eftersom min blogg ligger som en egen installation är det möjligt att ändra alla inställningar – det gäller bara att lista ut hur. Jag är verkligen ingen mästare på WordPress-kod men jag kan tillräckligt för att kunna googla och även någorlunda begripa svaret jag hittar. Efter att ha hittat vilka rader i vilken fil som styr hur bilder visas var det alltså ”bara” att ändra dem och testa mig fram tills jag blev nöjd. Puh! Nu ska jag inte byta tema på ett tag, tror jag.

En skärmdump av originalvärdena – om jag skulle behöva dem igen.

2 tankar på “Eget tema: Nytt tema (6/180)

Kommentarer är stängda.