Leende (25/180)

Martin har köpt en kostym och jag har köpt en bakgrund. Självklart måste de inköpen kombineras i en fotosession.

Jag famlar fortfarande lite mellan om jag ska välja den svarta eller den vita sidan. Här med vita sidan plus efterbearbetning i Lightroom där jag tog bort nästan all färg tyckte jag blev läckert. Svart är lite coolare, kanske.

4 tankar på “Leende (25/180)

  1. Jag tycker också att det är svårt ibland att välja mellan olika bakgrunder när jag fotar något som inte är en ögonblicksbild. Tycker att båda fungerar riktigt bra och har även svårt att välja här, lutar åt svart men inte till 100 %. Vad tyckte Martin?

  2. Fint porträtt och det var svårt att välja…men jag lutar nog mer åt svart. Där blev det mer effekt med den vita näsduken som kom med där. Men båda blev bra. 🙂

Kommentarer är stängda.