Eget tema: Framtidsspaning (81/180)

Den här bilden är helt galen. Precis sådant jag tycker är roligt att göra. Den ska användas i en presentation där jag hittat på att Framtidens bibliotek är Augmented Reality. För att läsa en bok behöver du rikta mobilen eller plattan mot ett träd – då dyker boken upp på skärmen.

För att ta bilden kopplade jag plattan som fjärrutlösare till kameran. Sedan kunde jag rikta in mig precis rätt så att jag, plattan och körsbärsträdet stämde med den komposition jag tänkt mig. Jag tog ytterligare en bild av bara trädet samt letade upp en bild av en bok på Pixabay. Sedan krävdes bara några får lager med masker i Photoshop.

Detta är ett sådant fotoprojekt som jag tycker är allra roligast just nu – att ha en vision av vad jag vill åstadkomma i Photoshop och ta bilder som passar ihop för att förverkliga den idén.

2 tankar på “Eget tema: Framtidsspaning (81/180)

Kommentarer är stängda.