Fronttrio (109/180)

Jag har kämpat en del med att hänga frukt och grönt i trådar och haft problem med att de små rackarna inte vill hänga stilla. Margareta tipsade om att använda ståltråd istället och det var enormt mycket enklare. Ståltråden surrade jag fast i lampan över matbordet. Stabilt och bra!

Det är en liten knorv på ståltråden under varje melonskiva för att de inte ska rasa ner. Smart lagningspensel i Photoshop funkade att laga melonerna med men jag ser nu att jag missade en reva i den översta skivan.

Jag gjorde även en variant där jag hängde ståltråden mellan två stolar och dippade ner lite extra melonskivor i bakgrunden.

2 tankar på “Fronttrio (109/180)

  1. Så himla fiffigt! Det är så roligt att se dina fina bilder och att få se hur det går till. Tack!

Kommentarer är stängda.