Låt fantasin spela (113/180)

Plötsligt händer det! Att fotografera en vattendroppe som liksom expanderar i luften och blir till ett magiskt ufo har jag bara drömt om. Tricket visade sig bara vara att försöka igen och igen och igen. Femhundra bilder senare hade jag mitt ufo och en del andra kul figurer.

En vattensnigel på väg rakt emot mig. Visst syns ögonen ute på sina spröt tydligt?

Här ser jag en hand som sträcker sig upp ur vattnet. Kanske är det en ond vattenande som vill dra ner mig.

Vattenplask fotograferar jag lite då och då. Tricket är att använda extern blixt och studsa den i bakgrunden. Detta var nog första gången jag provade med vit bakgrund. Tidigare har jag oftast haft vattnet i en svart skål och svart eller multifärgad bakgrund som speglar sig i vattnet.

En tanke på “Låt fantasin spela (113/180)

Kommentarer är stängda.