Extraljus (3/180)

Jag har fyndat några roliga och användbara ledlampor på mellandagsrea. Så här ställde jag upp dem när jag tog bilden till temat Årets sista.

  • Längst till vänster står en ringlampa från Clas Ohlsson med variabel ljusstyrka och tre färgtemperaturlägen. Lätt att hantera och funkar bra att strömförsörja med en powerbank.
  • Den lilla fiffiga lampan i mitten är beställd från Kamda, den är praktisk att hålla i handen eftersom den är sladdlös. Dessutom ska den vara vattentät. Det ska bli kul att experimentera med!
  • På kakburkarna längst till höger står en ledljuspelare från Kjell & Co. Den har steglös variation på både ljusstyrka och färgtemperatur men är lite omständlig att greja med eftersom inställningarna bara kan styras via en app i telefonen.

Jag borde haft en fjärde lampa också. Då hade jag kunnat rikta den mot bakgrunden för att lysa upp även den. Nu fick jag nöja mig med en lite grådassig bakgrund och trösta mig själv att de vita tulpanerna syns bättre då.

4 tankar på “Extraljus (3/180)

Kommentarer är stängda.