Det är inte vad det ser ut som (25/180)

Den här pyttisen har blivit väldigt bekväm med att jobba hemifrån. Han har det så skönt i sin mancave och han är verkligen kung vid skärmen. Möten är ju så oerhört mycket mer effektiva på distans, tycker han.

Men det är inte riktigt vad det ser ut som…

…vad som finns under bordet får kollegorna aldrig se.

Pyttisen är en Preiser modelljärnvägsfigur i storlek H0 med namnet ”Working from home”. Jag föll för honom direkt när jag såg honom i nätbutiken på Modellhobby och bestämde mig för att köpa honom till det här temat. Visst är han fantastisk?

5 tankar på “Det är inte vad det ser ut som (25/180)

  1. Åh vilken fin bild och vilken bra figur! Jag har också en del figurer, de är så roliga att fota med, jag behöver kanske överväga att köpa denna.

Kommentarer är stängda.