Eget tema: Beta (84/180)

Nu finns Photoshop Beta att installera via Creative Cloud och äntligen har jag fått tillgång till den funktion jag fantiserat om i ett halvår: generativ fyllning. Så himla enkelt och smidigt. Rita en markering och skriv vad du vill att Photoshop ska fylla markeringen med. Vänta en liten stund och snart kommer tre alternativ att välja på. Det valda alternativet lägger sig som ett nytt lager i bilden.

I den här bilden gjorde jag två markeringar, en för hjässan och en för kroppen, och genererade en i taget. Mest imponerad är jag över att Photoshop så bra klarar av att använda ljusriktningen i bilden.

Originalbilden.

5 tankar på “Eget tema: Beta (84/180)

  1. Wow, så häftigt! Det ser ju helt verkligt ut och man skulle aldrig kunna gissa att det inte är på riktigt! Samtidigt är det lite läskigt hur man kan bli lurad med AI…

  2. Men så häftigt! Det här är inget jag har provat eller ens visste att man kunde ladda ner. Är det bara att ladda ner betaversionen och sen prova sig fram? Stör den inte PS versionen som finns på datorn?

    1. Det funkar utmärkt att installera parallellt med riktiga Photoshop. Du behöver eventuellt uppdatera din Creative Cloud-app allra först. Då kommer Betaappar upp som ett alternativ i kategorierna till vänster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *