Eget tema: Fodral (128/180)

Jag har sytt några vadderade fodral i veckan. Ett är till mina nya hörlurar och det andra är till kameran. Kamerafodralet är tänkt att användas när jag vill kunna bära kameran i ryggsäcken. Då blir det lite för knöligt att trycka ner hela kameraväskan.

Kamerafodralet har D-ringar och en liten handledsrem för att det ska vara smidigare att fiska upp ur ryggsäcken.

Ganska många böjda sömmar är det på bägge fodralen. Jag fick nåla som en igelkott innan jag sydde.

2 tankar på “Eget tema: Fodral (128/180)

  1. Vad duktig du är, sådant skulle verkligen jag vilja ha – idag ”slänger” jag bara ner den i befintlig väska då kameraväskan är för otymplig att dra med sig överallt. Kanske får leta efter lite fusk, en necessär kanske skulle fungera. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *