Vingligt (138/180)

Va? Är fotbolls-VM slut nu? Jag som precis har kommit igång.

Via Facebookgruppen Photography Tricks Group fick jag tips om den fantastiska fotokonstnären Minicheps. Hon gör helt magiska bilder och filmer med sig själv som medverkande i miniatyr. Otroligt inspirerande och självklart något att testa!

Här gjorde jag det enkelt med bara tre lager. Ett lager med mig själv, ett lager med bollen i stolen och ett lager emellan dem för att måla in lite skuggor. Svårast var att planera bilden samt att lyckas sitta på huk tillräckligt länge för att hinna ta en serie selfies så jag sedan skulle ha något att välja på.

Här syns också hur jag använder mobilen som fjärrutlösare med hjälp av Nikon-appen SnapBridge. Den kunde jag ha bekvämt liggande inom nära räckhåll eftersom jag ändå planerade att maska ut enbart mig själv ur selfien.

6 tankar på “Vingligt (138/180)

  1. Kul! Hoppas du ska bli inspirerad. Gruppen är som Fb-grupper brukar vara – en hel del tragg och tjat men så plötsligt kommer ett guldkorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *