Eget tema: Identitetskris (137/180)

Jag har klantat till det rejält med min WordPress-identitet. Meningen var att lösa problemet med att en av mina gamla bloggar från wordpress.com spökar ibland när jag kommenterar. Det gick inte alls bra. Det enda jag lyckades åstadkomma var att få min vanliga e-post spärrad så att jag nu måste kommentera från en alternativadress. Förhoppningsvis varar spärren bara en månad, sedan ska jag försöka byta tillbaka till min vanliga adress igen.

Eländet inspirerade mig i alla fall till en kul bild 🙂

Jag tog två bilder med kameran på stativ och samma inställningar. I den andra bilden gick jag ut ur bild för att få enbart bakgrunden. Dessa bägge bilder öppnade jag som lager i Photoshop och maskade försiktigt bort mitt huvud. För att få en lite mer realistisk effekt tog jag sedan en kopia av klänningens halslinning som jag spegelvände, mörkade ner och skuggade lite.

5 tankar på “Eget tema: Identitetskris (137/180)

  1. Helt underbar bild, kanske tur i oturen att allt hände men förstår din identitetskris. Har haft problem med en tidigare blogg men det försvann helt plötsligt utan att jag vet att jag gjorde något. Så härligt att komma hit och se dina kreativa idéer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *