Människa i förhållande till byggnad (139/180)

Välkommen hem till oss.

Jag är så oerhört inspirerad av fotokonstnären Minicheps just nu. Det blir nog fler bilder i den här stilen.

Det är roligt att ta källbilderna och fundera över vilka vinklar som behövs för att bilderna ska passa ihop och det är superroligt att passa samman dem i Photoshop.

Vårt vackra hus.

Ännu en selfie på trappan. Jag är så förtjust i mina nya blommiga träningstajts.

2 tankar på “Människa i förhållande till byggnad (139/180)

  1. Häftigt, blir kul att se mer vad du kan hitta på. Ett tema som jag funderat lite på men det kommer nog att bli något mer vanligt, har bara inte hittat byggnaden ännu =) Bor ju inte i en stad med några skyskrapor eller liknande, kanske en plats på ett tidigare uppdrag jag har haft. Kul bild är det men känner att jag tappat så mycket av kompetensen vad gäller photoshop när jag inte orkat ta tag i lärandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *