Som i en film (132/180)

Alva och jag ska se Barbiefilmen senare i veckan. Det kräver så klart en rejält photoshoppad bild.

Jag gick all in med frekvensseparering och lagningsverktyg för att få Barbiehud. Någonstans längs vägen klantade jag ändå till det, för huden på armarna visade sig supersvår att fixa. Till sist bara tröttnade jag och lät dem vara. Bakgrunden gjorde jag i Midjourney.

Originalbilden.

Till min stora lycka passar mina rosarutiga snickarbyxor från 80-talet. Jag tog en lång serie bilder på min filmoutfit. Händerna bakom ryggen för att dölja mobilen jag använder som fjärrutlösare.

Martin ville också vara med på bild.

Kummin ville nog inte, men hon hade inget val 🙂

5 tankar på “Som i en film (132/180)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *