Som Anden i flaskan (167/180)

Jag har köpt ett gäng rökelsekoner för att kunna experimentera med att fotografera rök. Första försöket vara att släppa ner rökelsekoner i flaskan. Det funkade inte alls. De slocknade direkt av bristen på syre. I stället fick jag ställa en kon bakom flaskan och photoshoppa en gnutta så röken ser ut att komma upp ur flaskan. I den färdiga bilden har jag använt rök från två separata fotografier.

Flaska och rökelse står på en upp och nervänd kastrull för att minska brandrisken. Belysning snett bakifrån med min ljuspinne.

8 tankar på “Som Anden i flaskan (167/180)

  1. det är kul att leka med rök. Hade samma tanke som du med detta tema men nu ska jag se om jag kan hitta på något annat. Din bild blev så bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *